Obnovení a upevnění imunity

Lidský organismus je unikátní, sám sebe řídící a sám sebe regenerující, otevřený biologický systém, neustále reagující na okolní prostředí. Ochranu organismu před vniknutím cizorodých mikroorganismů zajišťuje imunitní systém. Je to biologická ochrana buněk individua před genetickým materiálem různých biologických forem života.Pouze tak existuje v přírodě možnost zachování individuálnosti. Embryo je v děloze bez imunity a pouze po narození dítě dostává s prvními kapkami mateřského mléka biologický program ochrany, který se tak vštěpuje na celý život.

Příčiny snížení imunity :

1. Agresivita bakterií, virů, hub a jiných parazitů, včetně prvoků. V poslední době je patrná zvýšená agresivita paralelního světa (mikrosvěta), dokonce i bakterie, které se dosud považovaly za podmíněně patogenní, se začaly projevovat jako patogenní a velice agresivní.

2. Nekvalitní, umělá, toxická, marinovaná strava bez fermentů, obsahující přes 2000 různých konzervačních látek, stabilizátorů, barviv, zahušťovadel, zvýrazňovačů chuti a podobně.

3. Nápoje, které rozrušují naši homeostázu (stabilitu vnitřního prostředí). Kyselé, sladké, šumivé nápoje s umělými sladidly. Otravují nám vodní prostředí buněčných a mezibuněčných prostor, ničících tak naši imunitu.

4. Molekuly volných radikálů, atakující lipido-tukové membrány buněk, vyvolávají reakci okysličení v nich obsažených, což vede k degeneraci a smrti buněk.

5. Nedostatek prvků, zvláště základních, životně důležitých, které se účastní biologických procesů - například zinek a selen.

6. Nedostatek vody, vedoucí k zahuštění krve.

Mechanismy obnovení imunity:

1. Po narození dostává dítě v prvních třech hodinách života školící bioinformační program  v podobě imunoglobulinu, který je součástí jeho první stravy - mateřského mléka (mleziva). Pokud dítě nedostalo mateřské mlezivo, jeho imunita se bude formovat již pod vlivem mléka, což je podstatně méně efektivní. Naše společnost na zvýšení imunity v jakémkoliv věku nabízí produkt FIRST FOOD (Mlezivo).Hlavní přednost mleziva - schopnost efektivně zvyšovat imunitu organismu. Obsahuje všechny nezbytné faktory imunitní ochrany, včetně značného množství imunoglobulinů s širokým spektrem specifických antitiel proti bakteriím a kvasinkám, obvykle přítomným v trávicím traktu. Základní ochranný účinek imunitních faktorů mleziva se projevuje uvnitř žaludku, na stěnách střev a v průduškách, tedy na místech, kde se shromažďují patogenní mikroorganismy Imunitní faktory brání jejich kolonizaci a produkci toxinů. Použití: po 1 tobolce 3 - krát denně.

2. ZINEK je jedním z nejdůležitějších prvků. Je složkou mnoha bioložku aktivních látek. Podílí .se na práci přes osmdesáti fermentů. Nedostatek zinku v potravě (a většina regionů se nachází v zónách endemického (přírodního) nedostatku zinku, což je alarmujícím momentem, protože základní doplňování zásob se zajišťuje právě ze stravy). Proto jsme prakticky nuceni doplňovat svůj jídelníček biologicky vstřebatelným zinkem. Použití: po 1 tabletce 2 - krát denně během jídla.

3 . Dalším mocným faktorem k upevnění imunity je komplexní antioxidant ActiVin . Je to komplex biologicky aktivních látek, vitamínů , C, E, A, minerálů, adaptogenů - ženšenu, mateří kašičky atd.. V současnosti je ActiVin uznáván vědci, kteří se zajímají o nutriční výživu, jako jeden z nejsilnějších antioxidantů. Použití: po 1 kapsli 2 - krát denně.

4. SELEN je rovněž životně nezbytným prvkem buněčné ochrany. Je částí fermentu glutationperoxidázy, odpovědného za ochranu buněk před útoky volných radikálů. Použití: po 1 tabletce 2 - krát denně před jídlem.

5. V organismu je nutné udržovat optimální rovnováhu vodních zásob, omezujíc čistou biologicky dostupnou vodu. Efektivnost použití programu roste při používání korálové vody CORAL MINE , která je sama o sobě unikátním přírodním ozdravující faktorem. Získává se přidáním rozemletého korálu Sango do 1,5 litru očištěné vody. Korálové voda obsahuje kolem 70 životně důležitých minerálů, makro a mikroprvků v snadno vstřebatelné formě a optimální rovnováze. Tato voda snižuje povrchové napětí vody, zajišťuje její neškodnost (očišťuje ji od chlóru a toxických látek), dělá ji zásaditou a čistou. Voda se stává biodostupnou a snadno vstřebatelný.


Podle materiálů Akademie zdraví Coral Club International
Butaková - Lékařka - nutriciológička, akademik Mezinárodní akademie informatizace při OSN, kandidát pedagogických věd
Gurejev P. - Akademik Mezinárodní akademie informatizace při OSN, kandidát pedagogických věd