Zkusenosti s Coral produkty

14.03.2017 10:56

Je mi 42, trpím atopickým ekzémem a před pěti lety mi byla také diagnostikována epilepsie. Ekzém mám od narození (3 týdny mi byly, když se poprvé objevil). Poslední dva roky před začátkem léčby jsem již měla vyrážku po celém těle, naprosto nezvladatelný stav, řešili jsme to s kožní lékařkou kortikoidovými injekcemi, které mi pomohly vždy tak na měsíc, a pak jsem znovu chodila 5 dní po sobě na injekce. Na sobě jsem kromě lehké bavlny nesnesla prakticky nic. O krátkých rukávech nebo sukních nemohla být řeč, vypadala jsem skutečně strašně a několikrát se mi dokonce stalo, že jsem nebyla schopna jít ani do práce. 

V říjnu 2015 jsem začala s 28  antiparazitním programem u Šárky Hlouškové z "Do krabičky".  V rámci tohoto programu jsem se poprvé dostala k panu Dydykovi do jičínské poradny a také k panu profesorovi, který mi udělal vyšetření z kapky krve. Právě tohle vyšetření pro mě bylo zlomové. Vidět pod mikroskopem, co všechno mám v krvi, bylo skutečně děsivé. Žádný krevní obraz či jiné vyšetření, jehož výsledkem je nepochopitelná směsice čísel, by mě nepřesvědčila, že se sebou musím skutečně něco dělat "jinak". 


Na základě doporučení pana profesora jsem razantně upravila jídelníček a začala užívat jím doporučené preparáty. Tuto kúru jsem opakovala celkem třikrát (tj. od prosince do cca května) a ze začátku jsem propadala naprosté depresi - ekzém se totiž stále zhoršoval a bolesti stupňovaly. Bylo to náročné nejenom fyzicky, ale i psychicky. Zlepšovat jsem se začala po cca 2 měsících a do dubna ekzém naprosto zmizel. (příjemným efektem bylo postupné snížení váhy o 7 kg).  Navíc mám nesporně více energie, dříve jsem musela o víkendu jít po obědě i spát, protože jinak jsem byla celý další týden úplně mimo. Večer jsem usínala v 8 hodin, prostě mé dny byly krátké...

Od května jsem kúru držet přestala, povolila jsem si i v jídle, ale nezajela jsem už do "starých kolejí". V říjnu (tedy cca po roce), jsem znovu absolvovala vyšetření u pana profesora. Má krev vypadala už od pohledu "jinak" - byla výrazně čistší, zmizely slepence a prvoci... Není ještě čistá úplně, proto jsem se rozhodla si kúru nyní zopakovat. 

Zároveň jsem začátkem prosince absolvovala další pravidelnou prohlídku na neurologii a mé eeg bylo po 5 letech naprosto čisté. Prášky na epilepsii samozřejmě nevysazuji, ale věřím, že i výsledek tohoto vyšetření je důkazem toho, že mé tělo se uzdravuje po všech stránkách a že jednou bez těch prášků skutečně budu...

Nebylo to lehké, stálo to hodně úsilí i peněz, ale vím, že tahle cesta byla a je správná. Je to totiž cesta k uzdravení, nikoliv k "maskování" problému. 


Lenka

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz