PhytoGuard PRO

16.05.2019 10:23

SLOŽENÍ

Tymiánový olej 120 mg, oreganový olej 120 mg, beta-glukany 75 mg, výtažek z listů šalvěje 50 mg, výtažek z kořene kozince 30 mg.

PhytoGuard PRO – produkt k aktivaci imunity a zlepšení antioxidační ochrany. Synergický soubor beta-glukanů, silic a rostlinných výtažků zvýší odolnost organismu vůči různým infekcím, urychlí uzdravování, upevní zdraví jako celek.

PŮSOBENÍ AKTIVNÍCH SLOŽEK

Beta-glukany (β-glukany) – aktivní látky přírodního původu, polysacharidy. Mají silný stimulující účinek na imunitu a výrazný protizánětlivý účinek. Napomáhají aktivaci obranných sil organismu, pozitivně ovlivňují stav cév.

Silice oregana (dobromysl) a tymiánu (mateřídouška) se často používají v lidovém léčitelství, protože vynikají antibakteriálními, protizánětlivými a antivirovými účinky. Přináší úlevu při nachlazeních – odstraňují suchost, působí proti kašli. Antioxidační vlastnosti olejů napomáhají zachovat mládí a tonus.

Výtažek z listů šalvěje má vysoký obsah flavonoidů, polyfenolů a terpenů, které napomáhají k celkovému upevnění zdraví a jeho podpoře. Pomáhá aktivovat imunitu, zabraňuje škodlivému působení volných radikálů, zpomaluje proces stárnutí organismu.

Výtažek z kořene kozince obsahuje soubor bioaktivních látek, jako jsou flavonoidy, saponiny, aminokyseliny, polysacharidy, třísloviny a éterické oleje, vitamíny a mikroelementy, mezi nimiž je mimořádně důležitý minerál selen. Kozinec má antibakteriální a antimikrobní účinek, povzbuzuje imunitu. Napomáhá při regulaci buněčných procesů, umožňuje neutralizovat následky oxidačního stresu.


POUŽITÍ

PhytoGuard PRO pomáhá

  • aktivovat obranyschopnost a posílit imunitu;
  • ulevit při nachlazení;
  • podpora mládí a zdraví.

 

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz