Otázky a odpovědi

03.01.2018 13:17

Kde se Vámi nabízené produkty vyrábí?

Výroba z přírodních surovin probíhá v JAPONSKU, USA a KANADĚ. 

Čím se odlišují Vaše produkty od konkurence?

Naše produkty jsou:

    • vyráběny na vědeckém základě pomocí nanoklasterových technologií (zpracována laureáty Nobelovy ceny v oblasti biochemie). Pomáhá maximalizovat efektivitu a celkové udržení biologicky aktivních prvků, živin a bezprostřední přijímání látek buňkami organismu.
    • přírodního, co možná nejčistšího původu
    • kde je to možné - standardizované (garantovaný obsah účinných látek)
    • zpracovány nejšetrnějšími způsoby
    • přísně kontrolovány
    • prověřeny působením na lidské zdraví
    • šíří se díky dobré zkušenosti

?

Mohu se stát na doplňcích, které prodáváte závislý při jejich dlouhodobém užívání?

 Biologicky aktivní doplňky stravy neobsahují silně působící nebo narkotické látky a nemohou tedy způsobit žádný návyk nebo závislost.

Můžu přestat brát či omezit léky, které mám předepsané lékařem a nahradit je vámi prodávanými doplňky?

Není možné vypustit užívání léků nebo nahradit léky našimi doplňky bez konzultace s lékařem. Ale lze vhodně kombinovat doplňky stravy s léky a tím snížit dávky léků a tudíž i chemickou zátěž na organizmus. Pokud si nejste jistí ve svém postupu, doporučíme Vám doktora, který umí s těmito přípravky pracovat, váš zdravotní stav a stávající léčbu vyhodnotí a doporučí vám další postup tak, abyste eliminoval chemickou zátěž na organismus a směřoval k opravdovému uzdravení.

Můžu užívat vaše doplňky bez předpisu lékaře?

Jedná-li se o doplňky stravy s obecně regeneračními účinky užívané v rámci preventivního opatření, je jejich užívání bez konzultace s lékařem plně možné. Mluvíme-li o užívání doplňků v rámci komplexní léčby jakéhokoliv somatického onemocnění, je konzultace s lékařem nezbytná ve všech případech. Nabízíme lékaře se zkušenostmi s našimi doplňky, který Vám poradí ve vašem konkrétním případě.

Jaké jsou kontraindikace k užívání vašich produktů?

Produkty společnosti jsou povoleny k samostatné aplikaci jako biologicky aktivní doplňky stravy, avšak v případě chronického onemocnění se doporučuje poradit se před užíváním přípravku se svým lékařem. Určitá omezení mají rovněž těhotné a kojící ženy, děti. Rádi Vám poradíme. Pro každého je zde celé spektrum doplňků, ze kterého lze vybírat.

Jsou vaše produkty certifikovány?

Produkty společnosti jsou certifikovány Evropskou unií, Ruskem a mnohými zeměmi SNS, což je dokladem jejich bezpečnosti a kvalit.

www.youtube.com/watch?v=iqu3BmRu8YA

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz