Orgonity

03.04.2015 18:20

Orgonitový harmonizér

Orgonit je nepřetržitě fungující "zařízení" čistící prostředí kolem nás zejm. od elektromagnetického, chemického, radiačního či emočního smogu. Neutralizuje geopatogenní zóny, ionizuje vzduch.

Složení:

Každý (náš) orgonit obsahuje 4 až 6 ks jednohrotých křišťálů (dle typu orgonitu), oboustrannou měděnou spirálu, kovový materiál (bronz, hliník, železo) a pryskyřici.

Speciální orgonity navíc obsahují ještě 3 až 8 ks drahých kamenů, které svým vlivem "zabarvují" působení orgonitu. 

Ideální umístění:

Ke zdroji "znečištění" (PC, TV), na místo dlouhodobého pobytu (prac. stůl, kuchyňská linka), do ložnice, na místo nežádoucí zóny apod. Účinek bude posílen při nasměrování konců měděné spirály ve směru světových stran, ideálně východ-západ.
Vzhledem k tomu, že křišťály jsou v našich orgonitech umístěny do stran (v základně) a směrem nahoru, bude energie směřovat těmito směry (tzn. že harmonizační pole se bude tvořit především po obvodu a nad orgonitem). Proto je vhodné orgonit umístit spíše níže. Toto platí zejm. při použití v ložnici, kdy je mnohem vhodnější umístit orgonit pod postel než např. na noční stolek. Jedinou výjimkou je orgonit "MEGA (Stúpa)", kde směřuje křišťál i dolů a energie proto stejnoměrně proudí i pod orgonit.

www.barvyduhy.cz/orgonit/

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz