Nutripack

29.04.2020 13:20

Nutripack — sada k obohacení stravy cennými nutrienty přírodního původu.

  • napomáhá k doplnění důležitých nutrientů, které jsou nezbytné pro normální činnost kardiovaskulárního, nervového, trávicího a imunitního systému;
  • pomáhá normalizovat výměnné a regenerační procesy v organismu.

Coral Vojtěška

Obsahuje šťávu a prášek byliny tolice vojtěška, což zajišťuje vysoukou koncentraci aktivních látek v produktu. Vojtěška je bohatá na důležité minerály (vápník, železo, fosfor, draslík, síra, hořčík, křemík). Je to jedna z mála rostlin obsahující fluor přírodního původu, který je velmi důležitý pro zdraví zubů. Ve vojtěšce je dostatečné množství vitamínů (C, E, K, skupiny B), organických kyselin a chlorofylu. Pomáhá při hypovitaminóze, onemocněních žaludku, zvýšené hladině cholesterolu, mírně zesiluje činnost ledvin.

Premium Spirulina

100% přírodní složení, neobsahuje žádné pomocné látky. Spirulina – to je pokladnice biologicky aktivních látek: rostlinných bílkovin, chlorofylu, vzácného antioxidantu – fykocyaninu, vitamínů C, E, B, beta-karotenu, minerálů a polynenasycených mastných kyselin. Napomáhá zlepšení látkové výmeny, pomáhá kontrolovat váhu a chrání před předčasným stárnutím.

Coral Lecithin

Zdroj fosfolipidů, mimo jiné fosfatidilcholinu – základ obsahu všech buněčných stěn lidského organismu. Jsou rovněž předchůdcem cholinu, který zlepšuje výměnné procesy v nervových tkáních a mozkových buňkách. Je pro organismus nezbytný po celou dobu života.

Omega 3/60

Zdroj polynenasycených mastných kyselin (PUFA), které lidský organismus nedokáže syntetizovat a které se do něj mohou dostat pouze prostřednictvím stravy. PUFA Omega-3 jsou součástí buněčných stěn, účastní se syntézy hormonů, napomáhají snížení hladiny cholesterolu. Dostatečný přísun PUFA Omega 3 je mimořádně důležitý pro činnost mozku, srdce, zraku a kůže. Produkt je vyroben z přirozeného tuku mořských ryb.

B-Kurunga

Symbiotický koncentrát probiotik přírodního původu a zinek pro zlepšení mikroflóry střev. Přirozený původ probiotik B-Kurungy určuje jejich optimální vzájemný poměr v produktu pro nejúčinnější vliv na střevní mikroflóru. Napomáhá trávení a posiluje imunitu.

Coral-Mine

Minerální kompozice z korálů rodu scleractinia, obsahující soli užitečných makro- a mikroelementů (vápníku, hořčíku, draslíku, ale také železa, fosforu, síry, křemíku, chromu, manganu, zinku a dalších). Při styku s vodou přecházejí minerály Coral-Mine ze solí do vody, zlepšují její fyziologickou plnohodnotnost, upravují minerální složení, acidobazickou rovnováhu a zlepšují její organoleptické vlastnosti.

Coral Alfalfa - 1 balení (120 kapslí), Premium Spirulina - 1 balení (200 tablet), Coral Lecitin - 1 balení (120 kapslí), Omega 3/60 - 1 balení (30 kapslí), B-Kurunga - 1 balení (90 tablet), Coral-Mine - 3 balení (celkem 30 sáčků).

Způsob užívání

Před užitím si pozorně přečtěte návod k použití uvnitř balení.
Délka užívání – 30 dnů.

Kontraindikace

Individuální nesnášenlivost složek produktu, těhotenství, kojení. Před užitím se doporučuje poradit se s lékařem.

Skladování

Uchovávat v suchém, tmavém místě, mimo dosah dětí, při teplotě do 20°С.

Expirace

1 rok od data výroby.

Země výroby

USA, Japonsko, Rusko, Tchaj-wan. 

Doplněk stravy. Nejedná se o léčivo.

 

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz