Morální kolaps západní medicíny

20.05.2014 21:01

S.D.Wells

Jak se změnil svět, když máme nejlepší vědce, kteří objevují v této moderní době vitamíny, minerály, vakcíny a léky, kdy každý dostupný lék má toxické vedlejší účinky a jídlo je bez živin, plné chemikálií a podávané v každé restauraci a v každém obchodě,  vše ve jménu zisku společností, které udržují předraženou veřejnou zdravotní péči?

Počátkem dvacátého století byla Amerika plná rodinných zahrad a malých farem a čerstvé jídlo bylo dostupné každý den. Rakovina, cukrovka, srdeční choroby a Alzheimer stěží existovali, protože půda byla bohatá na živiny a minerály a jestliže jste náhodou onemocněli, lékař přišel k vám domů a dal vám nějaké bylinné výtažky jako přírodní lék k uzdravení.

Po druhé světové válce, mnoho rodin odešlo z venkovských farem a přesunuli se blíže k továrnám a následkem toho začali jíst zpracované a konzervované jídlo postrádající živiny.


Pak následovala expanze fastfoodu jako McDonalds a Burger King, které se rozšířily po celé Americe začaly lidi krmit nasycenými tuky a cukrem – takováto strava byla žádoucí a levná.

Spojené státy jsou zemí svobody a kolébkou… toxického jídla a jedovatých léků, včetně chronické péče na kterou čeká příštích 80 milionů obětí. Zde jsou základní statistické údaje ze země, provrtané skrz na skrz nemocemi:

  • RAKOVINA: 1 a půl milionů lidí si vyslechne tuto diagnózu každý rok,, přes 50% zemře
  • CUKROVKA: v tuto dobu je v USA 25 milionů diabetiků (včetně dětí), 80 milionů se nachází na hranici diabetu
  • SRDEČNÍ NEMOCI A INFARKTY: 81 milionů (každý třetí dospělý člověk) má nějaký typ kardiovaskulárního onemocnění.
  • ALZHEIMEROVA CHOROBA: 5.400.000 má Alzheimera v tuto chvíli (každý 8. senior)
  • DEFEKTY PŘI NAROZENÍ: Jedno z 33 dětí se narodí alespoň s jením poškozením ( tyto defekty činí 20% všech dětských úmrtí) zde: https://www.cdc.gov/ncbddd/birthdefects/data.html


Nejvyšší politici nemají žádnou morálku
Kdysi, nedovolené obchodování s akciemi bylo trestným činem, za který následovalo vězení. Nyní politici získávají peníze, kromě válek, tím, že sami sebe dosazují do společností zdravotních pojišťoven, které investují do akcií rychlého občerstvení, které pomalu zabíjí své vlastní klienty.

Farmaceutické společnosti (Merck, Pfizer, Bayer, Bristol Meyers, atd.) jsou provozované CEO, které dosazuje guvernéry, senátory a další pohlaváry z FDA a dokonce i lidé ze samotného Nejvyššího soudu pracovali pro významnější farmaceutické firmy a z těchto míst se vrátili k psaní nové legislativy ve prospěch jejich aktuálních investic.

Nemylte se, pesticidy používané na US farmách vytvářejí lidem rakovinu a politici, kteří podporují geneticky modifikované jídlo, to samozřejmě vědí. GMO znamená, že semena ovoce a zeleniny jsou geneticky spojená s toxickými pesticidy v laboratořích, takže dokonce i když si jídlo umyjete, stále jíte dioxin, stejnou chemickou látku jako Agent Orange, kterou USA použily ve Vietnamské válce a dokonce i jejich vlastní vojáci onemocněli rakovinou.  https://people.oregonstate.edu/~muirp/pesthist.htm

AGENTURY (FDA/CDC/AMA/CDC/ACS/hlavní pojišťovací společnosti) PODPORUJÍ TOXICKÉ JÍDLO A TOXICKÉ LÉKY.

Politici mají reprezentovat dobro pro lid, ale nyní je politika o mrzačení systému pro zisk. Jídlo, léky a vakcíny se staly toxickým katapultem šmeliny Big Pharma a vládních agentur (tajných společností).


Zajímali jste se někdy, jak zdravotní pojišťovny shání budoucí podporu svého obchodu? Ony investují do společností, jejichž produkty způsobí chronická degenerativní onemocnění a řídí při tom výdaje zdravotní péče skrze zastřešení.

Americké a kanadské zdravotní pojišťovny vlastní téměř 2 miliardy dolarů v akciích rychlého občerstvení jako McDonald, Kong Burger, KFC a Taco Bell.

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz