MMUNITY PACK – cenově zvýhodněný balíček

16.05.2019 09:54

Právě nyní přichází období, kdy naše tělo potřebuje zvláštní podporu. Proto jsme pro vás vytvořili unikátní produktový komplex Immunity Pack, který můžete získat za zvýhodněnou cenu! Připravte své tělo na každodenní výzvy!

Immunity Pack zahrnuje produkty FirstFood, Coral Zinek, Shark Liver Oil a Pentokan.

First Food, 90 kapslí

Základní složky*:

Kravské mlezivo – to je koncentrovaný zdroj imunitních bílkovin, kterých je v normálním neodstředěném mléce výrazně méně. Díky těmto bílkovinám mlezivo pomáhá maximálně posílit nebo obnovit oslabený imunitní systém, chránit organismus před viry a mikroby. Mlezivo také obsahuje dostatečné množství vápníku a fosforu, vitamínu A, E a D, které přispívají k ochraně sliznic.

Způsob užití: dospělí 3 kapsle denně během jídla.

 

Coral Zinek 15, 100 tablet

Základní složky*:

Zinek - podílí se na vytváření buněčné imunity, zvyšuje odolnost vůči infekcím. Účastní se nejrůznějších druhů látkové přeměny, včetně bílkovinné, je nezbytný pro fungování mnohých enzymů, napomáhá lepšímu vstřebání vitamínu E a správné činnosti slinivky břišní. Dostatečný obsah zinku v organismu je velmi důležitý pro tvorbu mužských pohlavních hormonů a ovlivňuje zdraví prostaty. Zinek je důležitý pro růst vlasů, nehtů a zdravý vzhled pokožky.

Způsob užití: dospělí 1 tableta denně během jídla.

Shark Liver Oil, 60 kapslí

Základní složky*:

Alkyl glyceridy – unikátní antioxidanty, pronikající až dovnitř buňky. Zmenšují alergické reakce, podporují vytváření imunitních buněk, které jsou velmi důležité při udržení zdravé imunity.

PUFA omega-3 - posilují cévní stěny, zvyšuje cévní tonus. Snižují cholesterol, předchází poškození cév. 

Skvalen (z lat. squalus – «žralok») – antioxidant, který nasycuje buňky kyslíkem. Chrání sliznice trávicího traktu, posiluje imunitní systém, zrychluje uzdravení oslabeného organismu. 

Způsob užití: dospělí 1 kapsle 2x denně, ráno a večer, během jídla.

PentoKan, 20 šumivých tablet

Základní složky*:

Draslík - prvek, jehož význam je obtížné docenit. Nachází se ve všech nitrobuněčných tekutinách a pomáhá normalizovat rovnováhu kyselin a zásad. Podporuje normální činnost nervové soustavy, svalů a pomáhá udržovat správnou hladinu krevního tlaku.

Vitamin C pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem. Podporuje tvorbu kolagenu, který je důležitý pro správnou funkci cév, kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti a obranyschopnosti organismu.  Jeho nezastupitelná funkce je ve zvyšování absorpce železa a podpoře normálního energetického metabolismu v těle. Vitamin C pomáhá snižovat únavu a vyčerpání a podílí se na regeneraci redukované formy vitaminu E. Podporuje imunitní systém během intenzivního fyzického výkonu i po něm.

Ribóza - pomáhá obnovit energetické zásoby.

Způsob užití: rozpustit 1 šumivou tabletu v 60 ml vody nebo ovocné šťávy. Dospělí užívají 1 tabletu 1-2x denně během jídla.

*Podrobný popis a složení naleznete u jednotlivých produktů v nabídce.

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz