Liposomální kurkumin

13.01.2020 13:20

 

Složení: CureitTM Výtažek z kořene kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa rhizoma extract) 100 mg, Přídatné látky.

Popis

Liposomální kurkumin – nová forma kurkuminu, která má výjimečnou účinnost.

Využili jsme nejmodernějších technologie – liposomální podobu a patentovanou formu kurkuminu Cureit – a dosáhli tak maximální možné biodostupnosti produktu a cílené dopravy kurkuminu přímo do buněk.

Aktivní složky

Kurkuma neboli indický šafrán je domovem v jižní Asii. K léčebným účelům se tato rostlina v zemích svého původu používá již 4000 let.

Kurkuma podporuje normální funkce jater především tak, že zabraňuje hromadění tuků a usnadňuje jejich vylučování, příznivě působí na zažívání při stravě bohaté na bílkoviny a tuky. Přispívá k normálnímu stavu kostí, pokožky, činnosti kloubů a jejich flexibilitě.

Kurkuma působí jako antioxidant proti volným radikálům a napomáhá k udržení obranyschopnosti organismu.  Podporuje tvorbu krve a její kvalitu, normální srdeční funkce a krevní oběh. Podílí se na normální činnosti plic a horních cest dýchacích. Příznivě ovlivňuje nervový systém.

Hlavní překážkou ve využití kurkumy je nízká vstřebatelnost jejích aktivních látek. V našem novém produktu je tento problém vyřešen pomocí nejmodernější patentované technologie Cureit, která se vstřebává 10x lépe než obyčejný výtažek.

Způsob užití

Před použitím lahvičku dobře protřepejte. Dospělí 5 ml 1 krát denně nebo podle doporučení lékaře. Lze užívat v čisté formě anebo rozpustit ve sklenici pitné vody či ovocné šťávy.

Upozornění:

Pokud jste těhotná osoba, kojíte nebo jste osoba v lékařském ošetřování, před užíváním konzultujte se svým lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Není náhrada pestré stravy. Může obsahovat stopy sóji.

Způsob skladování:

Uchovávejte mimo dosah dětí, na suchém místě při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v ledničce. Nepoužívejte, pokud je těsnění poškozeno nebo chybí.

Datum spotřeby: uvedeno na obalu

Vyrobeno: v Holandsku


Aby jste si nakoupili Liposomální kurkumin v Coral Clubu, udělejte jen pár kroků: uvěďte počet produktů a klikněte na tlačítko «Koupit».

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz