Korál Černý Ořech

09.10.2020 09:34

Balení: 90 сapsules
Země výroby: United States

Hlísti jsou vážným, ale podceňovaným problémem. V Ruské Federaci bylo pouze v poslední době zjištěno 813 tisíc nakažených různými parazitními onemocněními, z nichž 681 tisíc (83,8%) jsou děti ve věku do 14 let. Samotné onemocnění probíhá ve velmi ostré formě a může vyvolat vážné zdravotní problémy. Je vhodné 2 krát ročně provádět očištění organismu. Očistu je lépe provádět s pomocí přírodních prostředků, mezi které patří i „Korál Černý Ořech“.

Oplodí a listy černého ořechu jsou zdrojem tříslovin (25 %), organických kyselin, kumarinů, glykosidů, flavonoidů, éterického oleje (do 0,03%), vitaminů C, B1 a P (do 30 %), minerálních solí a poměrně cenné látky yuglonu. V oplodí ořechu je yuglonu mnohem více než v listech a jiných částech rostliny. Ořešák černý - Juglans nigra - je často pěstován jako okrasná dřevina v parcích. Pevné a těžké dřevo s tmavohnědým až nafialovělým jádrem, je hojně využívané v nábytkářství. V Severní Americe je ořešák černý právě pro dřevo velmi ceněnou lesnickou dřevinou. Plody jsou nutričně hodnotné, údajně málo chutné. Využívají se ve farmacii pro obsah účinných látek a v bižuterii pro krásu.

Pelyněk jednoletý. V minulosti připisovali lékaři rostlině zázračnou sílu a nazývali ji matkou všech bylin. V současné době je bylina pelyněk jednoletý - Artemisia annua - a v něm obsažený artemisin, středem zájmů lékařů a vědců v Americe a Japonsku. Jejich výzkumy znamenají dobré vyhlídky v oboru onkologie a parazitologie.

Drcený korál pochází z hlubokovodních korálů skleraktinií, které rostou v Japonském moři poblíž ostrovů Okinawa a Tokunosima. Mořský korál je unikátní substance, ve které byla po více než 500 milionů let jeho existence dosažena dokonalá harmonie živočišného, rostlinného a minerálního světa. Je to udivující přírodní útvar, který v sobě spojuje hned několik materiálních forem  je to mořský živočich s podivným vzhledem, který připomíná rostlinu, existuje díky mořským solím a živí se mořskými mikroorganismy.

„Kostra Korálu“ je komplex minerálních solí, který podmiňuje jeho unikátní účinky a působení na organismus. V podstatě se jedná o soli vápníku a hořčíku, ale obsahuje také draslík, sodík, železo, fosfor, síru, křemík, chróm, mangan, zinek a jiné prvky. Tento bohatý komplex přírodních solí napomáhá regulovat minerální rovnováhu v těle.
 

Aby jste si nakoupili Korál Černý Ořech od Coral Clubu, udělejte jen pár kroků: uvěďte počet produktů a klikněte na tlačítko «Koupit».
 

 

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz