Když myšlenky dokážou tohle udělat s vodou, co pak dokážou provést nám?

15.08.2019 12:45

Když myšlenky dokážou tohle udělat s vodou, co pak dokážou provést nám?

Pokud byste před 10 lety někomu řekli, že samotné myšlenky dokážou mít přímý vliv na náš fyzický svět, zřejmě byste vypadali jako blázen.

Dnes je však situace jiná.

 

Za posledních pár let věda hlavního proudu dochází k poznání, že vědomí skutečně existuje a může mít přímý vliv na to, co my nazýváme fyzický materiální svět.

Vědci během posledních desetiletí zkoumali, zda samotné lidské pohnutky dokážou ovlivňovat vlastnosti vody. Tato otázka byla i předmětem výzkumu alternativní medicíny, protože lidské tělo je tvořeno přibližně ze 70 % z vody.

Zájem o toto téma byl v současnosti rozvířen několika vědci. Ti tvrdí, že vědomím ovlivněnou vodu je možné zkoumat prostřednictvím ledových krystalů, které vznikly ze vzorků takové vody.

Vědci přišli s hypotézou, kterou i potvrdili, že voda ovlivněna myšlenkami skutečně mění strukturu pozorovaných ledových krystalů.

Konzistentní výsledky naznačují, že pozitivní záměry mají ve zvyku produkovat symetrické, dobře zformované a hezké krystaly. Na druhé straně negativní záměry a myšlenky vedou k asymetrickým, slabě zformovaným a neatraktivním krystalům.

Experiment, který zmiňuji v tomto článku, provedl Dean Radin, PhD., který je hlavním vědcem na IONS a přičleněné fakultě, oddělení psychologie na Sonomské státní univerzitě v Kalifornii.

Byl vykonán experiment, který měřil, do jaké míry dokáže úmysl ovlivnit formaci ledových krystalů.

Jeho spolupracovníkem byl i Masuru Emoto, japonský odborník na energetiku a autor mnoha publikací, a několik dalších výzkumníků a vědců.

Experiment testoval hypotézu, zda voda vystavena vzdáleným úmyslům změní estetickou hodnotu ledových krystalů, které vzniknou z takto ovlivněné vody.

 

Pokus ovlivnit vodu na vzdálenost několika tisíc kilometrů

Přibližně 2 000 lidí z Rakouska a Německa se pokoušelo během 3 dnů zaměřit své myšlení na vzorky vody, které byly umístěny v elektromagneticky chráněné místnosti v Kalifornii.

Další vzorky vody byly umístěny mimo této místnosti tak, aby mohly sloužit jako vzdálený kontrolní vzorek.

Krystaly ledu zformované z několika vzorků vody při rozdílném zacházení byly následně vyfotografované technikem.

Každý obraz byl za svou estetickou krásu ohodnocen týmem 2 500 nezávislých odborníků.

Výsledná data byla dále analyzována lidmi, kteří neznali, jakým výchozím podmínkám byly jednotlivé vzorky vystaveny.

Ukázalo se, že test byl konzistentní s množstvím předešlých studií poukazujících na to, že myšlenkové záměry jsou opravdu schopné ovlivnit strukturu vody.

Jak se liší krystaly vody z vodovodu, jezera a řeky

Výše zmíněný výzkumník Masaru Emoto se v jedné dávnější studii z 90. let rozhodl zkoumat krystaly tří druhů vody – z vodovodu, jezera a řeky.

U vody z vodovodu nedokázal získat hezké krystaly. Dokonce se mu to nedařilo ani u vody z řek a jezer nacházejících se v blízkosti velkých měst.

Na druhé straně krystaly z vody jezer a řek daleko od civilizace vytvořily pozoruhodní a neobyčejné krystaly, hezké na pohled.

Výsledky této studie také ukázaly, že tvar a fyzická struktura vody se změnily, když jste k vodě mluvili s dobrým úmyslem, když v prostředí hrála dobrá hudba nebo když jí byla věnována upřímná modlitba.

Platí to i naopak – když byla voda vystavená negativním vlivům, vytvořily se z ní znetvořené krystaly.

Na tomto linku najdete pár příkladů takových vodních krystalů.

Videoklip, který vás přinutí se zamyslet

Videoklip níže pochází z filmu Co my jen víme z roku 2004. Ukazuje kombinaci několika faktorů týkajících se spojitosti mezi kvantovou fyzikou a vědomím.

 

Představuje několik prominentních vědců a výzkumníků. Tento film vyhrál několik nezávislých filmových ocenění.

Teď se podívejte, jak mysl dokáže změnit strukturu vody:

Videoklip je v angličtině. Pro ty z vás, kteří ji neovládáte, jsme připravili stručný překlad. Nakonec důležitější jsou v něm obrazové vjemy než slova…

Žena běží na metro a navíc telefonuje. Ve stresu si chce vzít pilulky (zřejmě na uklidnění), ty se jí však rozsypou. Zatímco je sbírá, metro jí před nosem ujede.

Ve stanici metra právě v té době probíhá výstava s obrázky ledových krystalů z vody, která byla vystavena různým myšlenkám. Pořadí obrazců je následující:

  1. Voda z přehrady
  2. Ta samá voda poté, co se jí dostalo požehnání od buddhistického mnicha
  3. Čistá destilovaná voda
  4. Voda vystavena energii lásky
  5. Voda, které bylo řečeno „Děkuji“
  6. Voda, které bylo řečeno „Je mi z tebe špatně, zabiju tě.“

Na konci videa k ženě promluví neznámý muž se slovy:

Ohromující, že? Když myšlenky tohle dokážou udělat vodě, představte si, co naše myšlenky mohou způsobit nám…“

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz