HydraMax

13.01.2020 13:11

HYDRA PACK.pdf (2596419)

Souprava pro optimální hydrataci organismu. Napomáhá normalizovat rovnováhu vody a soli a acido-bazickou rovnováhu organismu, pomáhá zlepšit organoleptické vlastnosti a fyziologickou plnohodnotnost vody, zvýšit práceschopnost a odolnost k zátěži.
Aktivní složky produktů, které jsou obsaženy v soupravě, se účastní mnohých fyziologických a biochemických procesů, probíhajících v organismu za účasti a za přítomnosti vody, regulují rovnováhu vody a soli, což je nutnou podmínkou zachování zdraví a rovnováhy (homeostázy) v organismu.

Coral-Mine – minerální kompozice z korálů scleractinia (větevník), obsahující soli užitečných makro- i mikroelementů (vápníku, hořčíku, draslíku, a také železa, fosforu, síry, křemíku, chrómu, manganu, zinku a dalších). Při vzájemném působení s vodou přecházejí minerály Coral-Mine ze solí do vody, zvyšují tím její fyziologickou plnohodnotnost, upravují minerální složení, acido-basickou rovnováhu a zlepšují její organoleptické vlastnosti.

PentoKan – zásobuje buňky draslíkem, nejdůležitějším elektrolytem na podporu rovnováhy vody a solí (minerálů) a acido-bazické rovnováhy organismu. Draslík upravuje výměnné procesy v buňkách a podporuje objem nitrobuněčné tekutiny.

H-500 - antioxidant, mající velký regenerační potenciál. Pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály a zvyšuje tím energetický potenciál organismu.

Základní složky Coral-Mine - 3 balení (30 sáčků), PentoKan - 3 balení (60 šumivých tablet), Н-500 (60 kapslí)

Způsob užívání

Před užitím si přečtěte instrukci uvnitř balení. Délka užívání – 30 dnů.

Kontraindikace

Individuální nesnášenlivost složek produktu, těhotenství a kojení. Před užitím doporučujeme poradit se s lékařem.

Skladování

Skladujte v suchém a tmavém místě při teplotě do 25°С, chraňte před dětmi.

Záruční doba

2 roky od data výroby.

Země výroby

Německo, USA, Japonsko.

Potravinový doplněk. Není lékem.


Aby jste si nakoupili HydraMax v Coral Clubu, udělejte jen pár kroků: uvěďte počet produktů a klikněte na tlačítko «Koupit».

 

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz