C-Pack

13.01.2020 13:24

C pack.pdf (5135667)

«C-PACK» je sada vybraných produktů nezbytných pro správné fungování organismu. Ideální kombinace složek aktivně vyživuje a zásobuje energií buňky srdce a podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému.

PentoKan - zdroj aktivního draslíku, který napomáhá rychle obnovovat energetické zásoby buněk myokardu a uchovávat jejich životaschopnost, dokonce v podmínkách oxidačního stresu. Unikátní spojení draslíku s ribózou a vitamínem C, a způsob balení v podobě šumivých tablet, významně zvyšují biodostupnost tohoto životně důležitého makroelementu.

Koenzym Q10 - zdroj ubichinonu, který má důležitou roli ve výrobě buněčné energie a je nezbytný pro podporu normální činnosti srdečního svalu. Zejména je prospěšný při zvýšených fyzických zátěžích a v pokročilém věku, z důvodu snížení syntézy vlastního ubichinonu.

Coral Taurin - zdroj aminokyseliny taurinu, která reguluje výměnu minerálů vápníku, draslíku, hořčíku a sodíku, které odpovídají za stabilní srdeční tep. Napomáhá snížení hladiny „škodlivého“ cholesterolu a zlepšení energetické výměny, a rovněž předchází stárnutí srdečního svalu a organismu jako celku.

Coral Magnesium - zdroj hořčíku, který upravuje svalový tonus a srdeční tep, má uklidňující účinky na nervový systém. Lepší biodostupnost hořčíku ve složení produktu zajišťují chelátové formy hořčíku – bisglycinát a taurát.

Dávkování: Před užitím si pečlivě přečtěte instrukci ohledně užívání, kterou najdete uvnitř balení. Délka užívání - 60 dní.

Kontraindikace: Individuální nesnášenlivost některých komponentů, těhotenství, kojení. Před užíváním doporučujeme konzultovat se svým lékařem.

Upozornění: Nepřekračujte denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí, na suchém místě při pokojové teplotě do +25°С. Chraňte před přímým slunečním záření a vlhkostí.

Nejedná se o léčivo. Spotřebujte 2 roky od data výroby.

Výrobce: Německo, USA


Aby jste si nakoupili C-Pack v Coral Clubu, udělejte jen pár kroků: uvěďte počet produktů a klikněte na tlačítko «Koupit».

 

Kontakt

Vladka Balcarová - konzultant zdravého životního stylu Náchod

Napište mi a já vás kontaktuji balcavla@seznam.cz